Vendégházunkról

Strázsa Vendégházunk a Kiskunság szívében, hangulatos természeti környezetben található. Nevét a közelben „magasodó” 125 méteres Strázsa „hegyről” kapta. Ez az a hely, ahol 21. századi körülmények között találkozhatnak a hagyományos vendégszeretettel. Hat hektáros területünk a vidék csendjét és nyugalmát biztosítja a hozzánk érkezők számára.

Új építésű, 42 férőhelyes vendégházunk tornácáról nyolc szoba nyílik, míg a tetőtérben 3 hálószobából, nappaliból és teakonyhából álló apartman várja a vendégeket. Minden szobánk saját fürdőszobával, TV-vel, mini hűtővel rendelkezik.

Állatsimogatónk, nemzetközi díjas játszóterünk, kugli-, röplabda- és lovaspályánk aktív időtöltésre ad lehetőséget. Erdei pavilonunk foglalkozásokhoz, társas rendezvényekhez biztosít helyet, illetve borospincénkben megpihenve helyi borokat kóstolhatnak vendégeinknek. Wellness részlegünkben jakuzzi, sószoba, szolárium, szauna és masszázsszoba került kialakításra. A nyári meleget szabadtéri medencénk enyhíti.  Horgászatra is lehetőség van a tanya közelében. 

 A Strázsa Vendégház Szabadszállástól 3 kilométerre található, télen-nyáron könnyen megközelíthető. A környéken rengeteg a látnivaló és a kirándulóhely.

Egyaránt felkészültünk gyermekes családok, párok, egyedülállók, közösségek és fogyatékossággal élők fogadására. Szeretettel várjuk, Ön is „strázsáljon” velünk!

 

<a href="https://goo.gl/maps/gsUNgrd1epx5LRRb8" target="_blank" rel="noopener">6080 Szabadszállás, Alsószőlők 2702/2. hrsz.</a> • <a href="tel:+36203685215">+36203685215</a> • strazsatanya3@gmail.com